Nuså.

Jag är inte längre här utan där. Alltså, ej här, där.

Godbitar

Jag vaknade med en katt på armen och en grym huvudvärk.. det kan ha nåt att göra med att jag knappt kan äta pga. den här jävla medicinen som jag äter. Min navel ska dö.. och den är på god väg.

Dock.. det finns ingen anledning att jag ska dra ner mina medmänniskor i min misär, istället vill jag bjuda på
Sten som borde få åka på en egen barturne enligt hotelldirektörn. Hahahaha. Sten är så jävla cool man kan bli, Sten simmar fram till glaset när någon vill fotografera honom. Awwwww. 8)

Nästa glädjeämne är dessa små liv. Gud vilka underbara sötnosar, jag vill ha allihopa. Hohoho, då ska jag sticka en tröja till var och en med deras namn på 8)

När jag kom hem igår hade jag minst sagt en proppfull brevlåda. Mitt i alltihopa hittade jag ett brev och lite choklad som Alma hade skickat. Alma är så duktig. Trots att hon bara är lite mer än ett halvår gammal är hon så duktig och kan skriva och handla utsökt choklad. Alma rules. 8)

Igår såg jag på fotboll.. det var ganska trevligt och bådade ganska gott inför VM. Det som är lite tråkigt med fotbollsVM för svenska herrlandslaget är att det antingen går skitdåligt eller skitskitbra. Antingen slår de ut Argentina eller tar brons, eller så går de inte vidare från gruppspelet och "spelar oinspirerat" de sista matcherna i gruppspelet. Jag tror att jag ska föra räkning på hur många gånger någon kommer att säga att någon eller hela laget spelar "oinspirerat". Det är fan ett värre modeord än "pretantiöst". Jaja. Nu ska jag väl göra nåt annat oinspirerat. Hejsvej.

Kungsbacka, jobb och åååååh

fgh Jag har placerat mig i Kungsbacka för att slicka mina sår och för att ha närmare till en arbetsintervju i Göteborg. Det vore vääääääldigt bra ifall jag kunde få det här jobbet ty det vore väääääldigt bra för min ekonomi.. besked kommer förhoppningsvis idag. Hoppas hoppas.

Jag blev beviljad, på nåder, dispens för att få gå sista terminen redan nu. Det är fantastiskt, men jag tänker inte bli jublande glad för det handlar om att de leker med mig och hur mycket jag pallar och det tycker jag är så jävla fel det kan bli. Jag ska inte behöva pour my heart out inför min jävla skola bara för att få gå kvar där, det är vidrigt. Jag hatar att de vet saker om mig nu som jag var tvungen att ta upp för att få fortsätta gå. Det ska inte behöva vara så.
Jag är ju såklart fortfarande jävligt underkänd och det kommer ju att ha följder, men dessa kommer senare.
Nästa gång jag kommer ut på praktik ska jag ha ett papper där någon skriver på och intygar att jag infunnit mig vid en viss tid och ett till där någon skriver på och intygar att jag avlägsnar mig vid en viss tid. Jävlar vad jag ska ägna mig åt absurditeter. När perioden tar slut ska Mah få en sådan jävla bibba med papper som intygar dels min närvaro, men också som intygar vad jag gjort, varför, hur och framför allt när.
Det viktigaste av allt är dock att jag inte för en endaste liten sekund kommer att lita på min jävla handledare. Jag ska anteckna allt som sägs (kanske får skaffa en diktafon?). Vad nu det ska leda till.. det spelade ju ingen roll för Mah att jag hade bevis på att min handledare sagt åt mig att ta sovmorgon resp. gå tidigare.. det är inte det som spelar roll.

Frågan är om jag ska ta kontakt med min handledare och låta henne veta vad jag egentligen tycker om henne och hennes sätt att vara handledare och lärare. Det är under all jävla kritik. Ingen lärare ska gå i korridoren och kommentera betyg. Ingen lärare ska "vilja" underkänna en hel klass utan att låta dem veta det. Ingen lärare ska kommentera en elevs bröst. Ingen handledare ska gå och låtsas som ingenting en hel termin och sen komma med en rekommendation att kandidaten ska bli underkänd tre veckor innan terminsslut. Ingen handledare ska ljuga och godtyckligt rapportera om närvaro. Ingen handledare ska bedöma en kandidat så ofördelaktigt och idiotiskt småsint som hon har gjort, i alla fall inte utan att informera kandidaten om detta så kandidaten kan förbereda sig.
Nej.
På onsdag ska jag på möte med koordinator. Om jag får VFT-plats i Ängelholm med min gamla handledare (oh, han är bra) så vore det fröjd som fan. Då ska jag gå under näsan på min gamla handledare och hata henne innerligt.

Nu ska jag åka hem till Lund. Hejsvej.


hits