Jag skulle se om mina tänder såg stora ut

Hm


Vaxa, var tyst och var pryd

Igår var jag i "vad sänder det hör för budskap till unga flickor"-mode och därför mycket upprörd. Min kväll bestod i att titta på Top Model. Stort misstag. Jag höll på att bli galen när någon slymig italienare på 1.40 flämtande förklarade att han tyckte att Anna var så bra för hon var blyg och sa nästan ingenting. Han ville helst inte att flickor skulle prata överhuvudtaget. Den svenska tjejen Florina som pratade med honom blev automatiskt alldeles för "flörtig" och gick bort på en gång. Anna fortsatte att få beröm för att hon var så blyg och försynt. Mycket upprörande. Man ska inte vara blyg och försynt ifall man ska lyckas med något. Man ska slåss med näbbar och klor för det som man tycker att man är värd och dessa tjejer tycker uppenbarligen att de är värda att bli toppmodeller. Jag blir meget upprörd när jag hör italienarbastarden uttala sig på sådant sätt och får de andra i juryn att hänga på. USCH.

Sen fortsatte min kväll med att titta på Sex and the City. Men se det gick inte alls, för jag blev så upprörd över att 1. Carrie kunde inte ha sex förrän hon genomgått en mycket smärtsam vaxbehandling. När hon berättade detta för Samantha och co sa de inte "men strunt i det, det är klart att du kan knulla" utan istället "get on with it, det finns inte så många bra män att ha sex med" (dvs bra=sånna som kan nedlåta sig till att ha sex med Carrie Bradshaw som är snyggare än de flesta fotomodeller, fast bara ifall hon har vaxat könet). 2. Miranda fick sina sexljud upprepade för sig och höll på att dö av skam och skräck. Fan vad coolt det hade varit ifall hon tagit det med en klackspark, men neejdå, hon rusar upp till lägenheten och smäller igen dörren bakom sig med två mycket välregisserade röda fläckar på kinderna. Galenskap.

Nu måste jag duscha och bege mig till Ängelholm. Ikväll får jag besök och det ska bli så löjligt trevligt att ni anar inte. Jag ääääälskar valborg. Gudars skymning. Valborg is the shit. Too.

schleten

Imorse när jag vaknade hade någon lagt ca 1,13 ton bly på mig samt flyttat mig till Jupiter. Det var således mycket jobbigt att ta sig upp, jag snoozade i en och en halv timme nästan. Jag undrar ifall det kan vara så att jag håller på att falla i koma? Igår somnade jag framför teven vid 22 och var sedan helt förstörd när jag skulle försöka lägga mig en timme senare. Sängen var obäddad eftersom jag hade tvättat och det hela resulterade i att jag höll på att börja gråta lite och svor väldigt mycket över hela läget. Sen la jag mig och talade lite med darling, vilket gick dåligt eftersom jag närapå somnade i luren. Hm. Jag kanske har den Okända Folksjukdomen: Megatrötthet och är döende. Jag får akta mig för kvällstidningarna idag ifall jag inte vill bli domedagsskadad.

Jag undrar om någon vet något ställe där man kan få tag på 1. träbitar av olika slag
2. gamla och skruttiga tält för en billig pänning
3. hängmatta med fötter


Jag skulle även kunna skriva "snygga och billiga skor" där men det behöver jag inte nu eftersom jag via proxy har lyckats få tag i ett par Hush puppies som är gröna och fina och alldeles alldeles underbara. De kommer till mig i slutet på veckan.. gudars så ljuvligt.

Nu måste jag väl författa mina dumma mål för att vara lärare. Gud i himmelen vad jag tycker att det är TRAMS. Gah.

mirorna!

Idag skulle sommaren börja. My ass. Det enda jag märker av det är att det kommer upp ett par miljarder myror ur golvet här i lägenheten. Fy fan. Jag höll på att börja gråta när jag kom hem igår och först upptäckte att jag hade hurmångamyrorsomhelst i köket och även sen när jag hittade varifrån de kom. De kryper längsmed nåt jävla rör som kommer ur golvet och det är inte få myror det handlar om. En väldigt prydlig liten stig går genom hela jävla lägenheten till köket och detta betyder ju att jag inte inte ge bäbis någon mjuk mat för då blir den bara invaderad av myror. Men jaja.. mjuk mat kanske hon kan leva utan ett tag till. Men det ska fanimig komma nån från nåt jävla företag IDAG, för det här är skitäckligt. Jag minns ingen myrklausul i kontraktet när jag skrev på det.

Man kan tycka att Clov skulle ha en fieldday med alla dessa myror men hon undviker dem som pesten. De är väl för många helt enkelt.. DÅ är det äckligt ifall till och med katten inte kan med dem. Än så länge har jag inga i sovrummet och det är bra, men jag lovar att de kommer hit. Nån får komma hit idag och ha ihjäl myrboet innan jag kommer hem från Ängeholm i eftermiddag annars ska jag fan ha hyresreducering. Det borde jag f.ö. ha ändå, med tanke på att jag inte hört ett endaste knyst om den här jävla ommålningen av sovrummet. Gaah.

Nåja. Jag är glad iaf. Jag har haft en oförskämt bra helg i Kungsbacka med darling. Darling är världens bästa darling. Man har inte fått avslöja darling förut då jag inte velat ha något tjafs, men nu är han iaf avslöjad. Han räddade mig igår när jag håll på att bryta ihop över alla myrorna i lägenheten med tipset att koka vatten och socker och ställa lite överallt där myrorna var. Det ligger och flyter ett tjockt lager myror i dessa glas, men det skiter nog deras demografiräknare i för det verkar vara mindre än en promille av det totala antalet i samhället. Ouuuuuh.. det kryper i mig. Jaja. Tillbaka till darling. Darling heter N och vi träffades första gången i samband med min systers bröllop. Han är nämligen en väldigt god vän till dem tillika släkt med brudgummen. Om man ska vara kinkig är vi också släkt genom äktenskap, men så kinkig ska man inte vara.

Nåja. Nu måste jag göra mig morgon och ringa till min bovärd, snabbt som ögat efter att klockan slagit 7. Tjoo.

Få tiden att gå

17458-96
Tråk tråk. Dagens idolbild. Vill man ha den med autograf blir det svårt.


Megastrå

Nu har jag legat ute och solat. Det var inte jättevarmt men ett tappert försök från min sida. Sen kom det för många moln och jag gav upp och gick in för att njuta av Kim Hartman. Men NEJ då, det är nåt stolpskott vid namn Jonas som enbart är en mycket blek kopia av den äkta varan. Stor besvikelse. Istället satte jag mig här för att författa men har i vanlig ordning inte så mycket att rapportera. Min navel är marginellt bättre, men det är inte mycket. Fortfarande gör det så himla ont runtomkring och så fort jag böjer mig åt något håll. Det är dåligt för man vill ganska gärna böja sig åt olika håll. Nåja.

Clovis är fortfarande vettskrämd. Förut försökte jag lyfta upp henne och då kissade hon på mig. Så himla rädd har hon aldrig tidigare varit. Mycket dumt. Fast jag är inte direkt oroad, hon vågar egentligen, det tar bara lite tid. Knaskisse.

Nust nu sitter jag och lyssnar på Ace of base från för väldigt länge sedan.. antagligen den första skivan eller nåt. Jag hör hur den här sortens musik nog snart kommer att komma tillbaka och spelas på alla catwalks och grejer. Snart är det lång nog tid som har passerat för att det ska vara fräsigt igen att lyssna på Ace of base. "Dance - or fade out". Haha.

Igår var jag ute vid havet och plockade ett jättelångt strå som inte ens rymdes i bilen. Jag fick låta en jättelång del sticka ut genom sidrutan och planerade att poke:a alla som vi körde förbi med detta excellenta strå. Tyvärr dog stråt innan jag fick testa prestandan ordentligt. Jag hade planer på att åka igenom centrum och poke:a folk som satt på uteserveringar - minituöst planerat så precis alla på uteserveringen fick en poke.. men ja, det gick ju om intet och det enda jag har att leka med nu är en pipett. Det är iofs inte fy skam det heller.. pipetter är roliga saker. Man kan suga små sugmärken på folk och plocka upp grejer med dem. Jag har inte vågat prova med vätska än.. jag känner mig inte mogen riktigt än.

Jag åt grym mat igår. Det var jag som lagade den så jag är ganska stolt. Det var iofs inget storverk, men gott. Nå. Det var couscoussallad med grillad kyckling och citronpeppardressing. Excellent. I denna sallad fanns det (förutom couscous) isbergssallat, gurka, tomat, purjolök och fetaost. Man kan antagligen också slänga i en och annan soltorkad tomat och kanske nån morot och paprika. Men nu nöjde jag mig med detta och blev meget nöjd. Den grillade kyckligen kan säkert med fördel bytas ut mot nåt äckligt som kassler eller bara helt utebli.

Idag ska det kanske hända något mycket spännande.. ifall denna plan kommer att lyckas ska jag avslöja det hela imorgon och mina bloggar kanske kommer att innehålla något annat än navlar, mat och strån. Fast bara kanske. Annars får ni väl läsa min hemliga blogg.. 8)

Nu ska jag slappa lite. Too.

Naveln!

Vafan! Jag håller på att tappa min navel. Jag har en inåtnavel, så jag kanske inte riktigt kan tappa den. Men ändå. Jag har ont och det är dåligt och nu måste jag äta fkng ANTIBIOTIKA för att den ska bli frisk. Dumma navel. Vad har jag gjort dig för ont? Jag brukar alltid tvätta dig när jag duschar och du får alltid luft när vi är ensamma hemma. Det var väl själva fan. Du bara gnäller och blöder, gör ont och har dig. Nu har jag en alsoltuss i naveln och det ska jag tydligen ha lite då och då. Om jag inte har det kommer det blod på tröjan. På TRÖJAN I tell you. Fy fabian. Stackars naveln.

Jag har skrivit ihop en lektionsplanering och varit duktig. Dessutom har jag mailat min mentor och berättat vilka tider som finns för att hon ska kunna komma och glo på mig. Förhoppningsvis blir det bättre än sist. Jag hoppas det för min planering är - om jag får säga det själv - ganska bra och snitsig. Det är nästan så att jag skulle vilja gå i min klass eftersom jag har så skitroliga lektioner. Höhö 8)

Clovis rev ner en blomkruka igår och sen dess har hon varit felande. Hela natten satt hon i badkaret. Nu bar jag ut henne och satte henne i sängen, då satt hon där ett tag och sen gick hon in under sängen. Hon är ett under av social förmåga den där svarta saken.

Nå, nu ska jag skriva ett protokoll för Nagaas räkning och sen ska jag ta helg. Det ska bli trevligt som själva fan. Todeloo.

Tandlösa Hå

Hahahaha.. här trodde man att jag skulle skriva "jag ska fanimig ta med en bomb" eller en "molotov-coctail" eller nåt, men nej. Jag i mitt rasande hat tänker ta med en KORTLEK. Take THAT you bastards!

05.00

Mentor till handledare: "Va? Gjorde du din praktik i Ängelholm fast du bodde i Malmö?"
Helena: "Eh.. jag bor i Lund?"
Mentor: "Jo, men det är ju ändå 20 minuter."

Fuck you 20 minuter. Jag tycker att smärtgränsen är nådd när man måste sätta klockan på 05.00, sen är det möjligt att smärtan är ännu större med 20 minuter till, men vafan. Jag hyser ett innerligt och ihärdigt hat mot Mah som tvingar mig att gå upp vid denna timme. Speciellt när de lägger min praktikperiod precis över de nationella proven. Varför går jag upp såhär tidigt? Jo, jag ska sitta och vakta ett prov i 90 minuter. Jag ska fanimig ta med en kortlek. Aaaaaaaaaaaaaah.

Dessutom har jag en infektion i naveln. Den blöder. Det tycker jag är läskigt. Jag vill inte blöda ur naveln, det känns som om magen gått sönder eller nåt. Dumma dumma navel.

Jaja.. jag får väl packa och dona nu. Fukju.

Under behandling

Hahahah "Sedan tar han upp sin väska och går muttrande från platsen".
Det är ju hur kul som helst. Jag undrar vad han muttrade. Han var säkert en supervåldsman eller nåt som äter linneklädda taniga småpojkar till frukost. Haha.. det är så roligt att man kan dö. Tankarna går osökt till Pulp Fiction när småbusarna ska råna matstället som Samuel L Jackson och John Travolta har valt som frukostställe efter att ha skrubbat bort hjärna från insidan av bilen. Det är också lite komiskt.

En annan sak som är lite rolig är Kim Hartman. För den som har missat det kan jag tala om att det är snooker-VM i Sheffield just nu och Hartman förekommer väldigt ofta på Eurosport. Han säger många roliga saker och det finns till och med en hemsida med bevingade ord från detta geni. Igår sa han:
"Mångas världsbild är vänd uppochner nu. De som har bilder på John Higgins hemma är självklart redan satta under behandling."
Skojig. Han svarar ju på sms i sändning och har en förmåga att börja svara litegrann men sen stanna upp i en förklaring eller mening och bara bli tyst. Sen tar han vid någon helt annanstans och allt blir väldigt förvirrat. Idag var det någon som hade frågat hur högt ett snookerbord är. Hartmans kommentar: "Sen är det något snille som undrar hur högt ett snookerbord är..." Varför var han snille? Varför sa han så? Frågorna är många.. 8)

Igår blev jag matförgiftad eller nåt av mat från ÖB. Det var hemskt. Jag har plågats som en gris hela natten och nu först börjar jag känna mig lite normal i kroppen. Dumt. Maia kom förbi för en stund sedan. Det var roligt. Hon hade nämligen provat en balklänning och kunde nu inte få av sig den. Det var ett trevligt litet besök.

Nu ska jag dricka vatten. Hejhopp.

Varför?

Ibland tänker jag på min blogg och känner glädje. Fast oftast inte. Det känns nästan som ett krav på mig att skriva bra saker fast jag allt för sällan kan klämma ur mig annat än dagsrapporter.
Just nu är det tråkigt, men det kanske blir bättre om ett tag.

Nå, jag kan iaf skriva att jag ska sluta äta godis. Detta träder i kraft idag och ni får gärna be för mig för en större gottegris finns inte. Det ska bli ett spännande experiment att se ifall jag kommer att bli en galen människa pga detta eller kanske en lite mer välmående människa. Jag har iaf börjat min dag med att vara lite galen. Jag gick ut med soporna det första jag gjorde imorse och tilltalades av en gubbe som sa "godmorgon" till mig. Jag tittade klentroget på honom och sa "godmorgon" tillbaka. När jag kom ut från fängelset som ska föreställa vår sopstation stod han och väntade på mig och släppte kommentaren "det var väldigt vilka korta byxor du hade". Jag hade nämligen på mig mina trekvartsmjukisbyxor. I vanliga fall brukar jag alltid vara artig, trevlig, lättsam och humoristisk eftersom det är så jag är uppfostrad, men nu suckade jag bara och sa "varför pratar du med mig?". Det kändes bra. Så känner jag att jag vill säga till alla människor på morgonkvisten ty jag avskyr att tala med folk på morgonen. Stör mig inte, låt mig bara vara, ta inte i mig, tala inte med mig och för guds skull, kommentera för fan inte mina kläder.

Nu ska jag gå och duscha. Tjohoo.

FulH

Detta ska vara ett ortsnamn: Sak som snickaren har sina verktyg i.

HJÄLP.

Jag och mor och far har varit ute och spatserat. Det har varit trevligt men jag plågas så av att jag är särskilt ful just nu. Jag ser ut som om jag blivit överfallen av ett piggsvin i ansiktet samt har ätit en uppblåsbar fisk som sitter i magen. Dessutom har jag ju inga pengar så jag har inga kläder. Nu ljuger jag inte. Om jag lägger ihop trasorna av de två par jeans som kan eventuellt kan använda kanske jag får till ett par jeans. Därför fluffar jag omkring i ett par tre år gamla manchesterbyxor i storlek megastor som jag måste dra i hela tiden. Dessutom kan jag ju glömma det här med att de ska se någorlunda bra ut.. jag har dem bara för att alla mina trosor är så gamla och fula att jag inte kan gå omkring i bara dem.
Dessutom äger jag bara en bh. Plus sportbh:n då, men jag har en vardagsbh.

Darnit.

Nu tjöt mor mat. Trevligt.

Farväl.

Makeri av hemligheter

Nu har jag landat hos föräldrarna - en fröjd. Men jag är så blekfet som man kan vara att jag måste göra något. Mor och far har ett solarium.. det är bra. Det som iofs är dåligt med det är att det är från 1995 eller något åt det hållet så jag vet inte om det är helt optimalt att sola i det.. dessutom blir man knappt nåt brun i det. Nåja.. jag får fundera över detta imorgon och fatta mitt beslut då. Jag har ju solat i det en miljard gånger i mitt liv så om det ger dåliga sjukdomar har jag nog redan dragit på mig dem. Hm.

Idag har jag och mor fixat smörgåstårta och påsktårta inför morgondagen. Det kommer inte direkt att hjälpa den andra delen i den där blekfetheten, men det kommer å andra sidan det varmare klimatet att göra. Detta gör nämligen att jag känner någon slags lust inför springande och annat skoj som man kan göra utomhus. Oiiii.

Jag har absolut aldrig något spännande att komma med i min blogg och det frustrerar mig så. Jag skulle kunna skriva sida upp och sida ner om en massa saker som jag funderar på och ägnar mig åt men nu är det så att massor aspekter i mitt liv är av olika anledningar censurerade och därför kan jag inte skriva om nåt annat än att jag känner mig ful och äcklig och att jag har pysslat med matlagning idag.
Justja.. jag kan skriva att jag fick en sjuk allergiattack för en stund sedan. Jag undrar om det är påskrishelvetet.. det finns ju inte direkt några knoppar där. Men ändå... nåja. Jag får väl gå och skaffa mig lite knark av nåt slag så jag klarar av våren.

Äh fan.. jag får överväga att skaffa en annan, hemlig blogg som bara få utvalda har tillgång till. Jag blir ju galen såhär.

får får får?

Tjohoo. Jag spenderar en underbar vecka i goda vänners lag mest varenda dag. Snart är det påsk och jag vet inte om jag ska åka hem eller vad som är smartast. Jag har absolut inga pengar efter en liten missräkning.. men det ska nog bli bra så småningom 8)

Eftersom jag har besök här är Clovan lite nervös av sig, men idag har hon börjat slappna av och har till och med legat bredvid mig och hållit mig i handen när jag kollade på The Grudge. Det var en ganska halvbra film. Den fyllde sitt syfte i att vara läskig, men handlingen var väl sådär innehållsrik.

Jag har extrema humörsvängningar. Jag fattar inte riktigt varför.. men det kan kanske ha nåt att göra med att jag slutat med medicinerna nu och försöker klara mig utan någon kemisk krycka. Det har gått ganska bra, men det är mycket möjligt att jag är ovan vid att ha humörsvängningar och sånt och därför tycker att det är extremt. Men det funkar ganska bra ifall man säger "just nu är jag lite sur". Då brukar folk hålla avstånd tills jag har fått i mig en chokladbit eller en kopp kaffe. Serotonin är en lustig sak..

Idag har jag förresten varit i ett smalt naturreservat och klättrat, hoppat och nästan vadat. Det var kul. Jag ser fram emot när fåren kommer dit för då ska jag umgås med dem. Jag brukar säga att jag ska sno ett, men det dementerar jag högtidligt nu eftersom jag inte vill få skulden ifall ett får skulle snos. Jag kommer alltså inte att sno ett får. Clovis får ju fan magsår av myror.. jag tror att hon skulle dö flera gånger om ifall jag kom dragandes med ett får och tyckte att de skulle bli kodakvänner.

I övrigt så längtar jag lite hem.. det vore lite mysigt att åka upp till trakten och titta på hur allt artar sig. Är prix lika dammigt? Är Ica vinnare i kommunens miljöutnämnande i år igen? Är vem har skaffat en ny Epa? Nån ny refug centralt i Järpen? Kanske en flyttad busshållplats eller ett nytt cykelställ utanför Gulf? Det skulle vara spännande att veta. Nu ska jag lägga mig till sängs. Natt.

Hehe

Jag vet att man inte får tycka att det här är roligt.. men det kan inte hjälpas. Jag hade gärna velat vara vittne till denna händelse.

Tjoho

Barnkalas

Såhär öppnade jag dörren för en liten stund sedan, det var en student som skulle sälja karnevalstidningar. Inte en min rörde han. Cepe. 8)

Hjälpme

Imorgon är det sittning med tema "Barnkalas". Hur ska man bete sig för att se ut som ett barn på bästa sätt utan att se ut som ett pedofiloffer och utan att lägga ut för mycket pengar? Jag behöver tips och jag behöver dem ganska snabbt.

Ikväll har jag haft en mycket slapp afton. Det har varit ljuvligt. Visserligen har jag två ton tvätt att ta reda på, så jag kanske inte borde klappa mig själv på axeln så jävla mycket. Men jaja.

Jag har varit bakis som ett cepe idag och ändå lyckats tvätta, städa, laga mat samt vara social med vän från förr. Jag var mycket trött på eftermiddagen men det har varit en mycket trevlig dag. Det kom en Vodafoneförsäljare och ville prata med oss när vi var på Nova. Jag mitt dumma nöt säger att jag inte har någon mobiltelefon för det trodde jag skulle vara clever. Jo hej. Då är det ju helt klart så att jag behöver en mobiltelefon. Bla bla bla. Jag är inte så smart jag.

Faschinerande artikel om bingo i Trångsviken f.ö. Irriterande jämtar. Usch.

Nej, nu måste jag vika tvätt.. hjälp mig med barnkalasdetaljer 8) Adjö.

Bingo i Trångsviken

Demokratin har visat sitt fula tryne.

Perfect!

Jag har dansat dansmatta. Om dessa fötter kommer att kunna gå igen eller ej vet jag inte. Det lär ju visa sig. Jag har iaf dansat i 100 minuter och det börjar kännas i fötterna. 20 av dessa minuter körde jag nonstopmode och det gick väldigt bra. Därför har jag nu samlat ihop lite statistik för det tycker jag är roligt. Den som har använt DWI vet vad de här siffrorna betyder, ni andra bryr er nog inte.. 8)
Jag dansade mitt nonstopmode i 21 minuter och slog sammanlagt ner 3311 steg. Det blir i snitt 157 steg i minuten. Av dessa 3311 steg var 2,8% missar. Dvs jag gjorde stegen men missade timingen. Resterande skala (stigande) är Boo, Ok, Good, Great och Perfect. Mina steg fördelade sig som följer:
Boo: 1,0 %
Ok: 0,1 %
Good: 0,3 %
Great: 7,8 %
Perfect: 88,0 %
Jag är själv mycket stolt. Den högsta combon (dvs flest antal perfect- och great-steg) jag tog på rad blev 1008 st. När jag såg att den hade gått över 1000 blev jag distraherad och missade. Jävla bajs. Mitt tidigare rekord var nämligen 250 så jag blev lite överraskad. Nå. Den totala poängen blev iaf 688 928 076. En liten parantes till detta kan vara att jag avslutade med esc-knappen när jag låg på guldnivå (så långt man kan ha kvar till att få game over) för jag fick så ont i fötterna. En annan liten parantes är att jag slog mitt alltimerecord i enstaka låt innan jag började med nonstop mode. Oiiiiiii. Vilken koordinerad dag 8)

Nu snöar det ute. Varför snöar det? Varför snöade det igår och varför har det snöat till och från hela dagen idag? Jävla kukväder. DÖÖÖÖÖÖ. Jag vill ha sommar nu. Eller vänta.. det snöar inte, det störthaglar. Jaja.. det är ju lite bättre iaf.

Nu ska jag bada och tvätta mitt hår för jag är svettig som själva fan. Toodeloo.

Jag har ätit korv

Jag har varit och sett på MFF-HBK på Malmö stadion, det var spännande, kallt och livat. Men också ganska tråkigt vissa stunder när MFF fipplade mer än lovligt med bollen. Dock, 1-1 var ganska rättvist och Teddy Lucic är grymt bra. Heja honom.

Efter fotbollen gick den samlade skaran hem till Helena och åt bullar och drack te, det var också trevligt. Vid avskedet råkade jag smälla in min kind i Pers axel vilket resulterade i smärta och en smärre chock. Jag började att gråta hysteriskt och var på vippen att börja hyperventilera ifall inte Maia hade sagt till mig på skarpen att andas som en vanlig människa. Hu vad otäckt det var. Tårarna slutade aldrig att rinna och det gjorde ju inte saken bättre med kinden. Nu känns den konstig och bullig.. men det kan ju också ha att göra med att jag grinat så länge. Dumma dumma traumatiska upplevelse. Jävla Lennarts hårda bil.

Nu är jag lite för uppivarv för att kunna sova och det är ingen mening att jag lägger mig framför mythbusters eftersom det är slut om en halvtimme och då kommer jag att känna mig otillfredställd. Hm.

Idag har jag funderat på saker som man alltid säger. Jag undrar om det finns nåt som jag ofta säger. "Mhm" har jag fått veta.. men det gills knappt för det är knappt nåt ord. Jag kan tänka mig att det mest frekvent förekommande ordet här i bloggen är "jag" vilket kanske inte är så konstigt eftersom den handlar om mig, av mig, för mig, om mig. Jag skulle tro att "nåja" eller "nåväl" är något som förekommer ofta här.. eller "jaja".

Jag fick tillbaka min extremt kritiska skrift om den kursbok vi haft om Barn och ungdomspsykologi idag på posten. Det var intressant läsning. Den var väldigt kommenterad och kommentarerna var överlag positiva. Jag trodde att jag skulle bli underkänd och nerskjuten eller något för att jag varit så himla kritisk. Istället står det att bokens existens på den fasta litteraturlistan skulle tas upp på kursmöten eftersom den stämde dåligt överens med profilbegreppet "genus" på Mah. Hoho.. jag kanske gör ett intryck under de terminer jag kommer att gå där - troligtvis inte dock.

Det var fan vad det dunkar i ansiktet på mig nu.. det känns som om jag har dosar på insidan av kindbenet som hugger ut något. De kanske iofs försöker få bort det konstiga benet som har bildats en gång för alla nu när de har väckts av min oplanerade smäll på käften. Jag gissar iofs på inte...

Jag får väl ta att gå och lägga mig och drömma om snällt folk hela natten istället. Nattinatt.

Grädden på det jävla Mah-moset.

Jag har haft en mycket produktiv vecka med en massa långa besök på Mah. Ååååh gud vad jag irriterar mig på Mah och då framför allt lärarhögskolan. Det tror jag att jag har nämnt förut.. nå, hur det nu är med den saken säger jag det igen - gode gud, rädda mig från det där dårhuset. Om man bortser från allt över måttan utdragna tramset om vikten av att vara en god, pedagogisk, individuellt inriktad och framförallt öppen för begreppen etnicitet, genus och miljö-lärare så kräks jag ändå på den krystade politiska korrektheten. Hur ska man kunna lära sig något av värde i en byggnad där flera timmar ägnas åt att förklara att det inte heter "förmedla kunskap" utan något helt annat - något obestämbart gyllene begrepp som man bara förstår ifall man erkänner sig själv som en slav under den Politiska Korrektheten. Svaga elever, barn i behov av särskilt stöd, ojojoj.. det är allt så fel det kan bli. Vad man skulle säga istället minns jag inte riktigt och det är med fara för liv och lem jag erkänner det här nu. Jag kan tänka mig att det var nåt i stil med "barn som erhåller särskilt stöd, inte för att de behöver, oooo nej, de är ICKE "sämre", "svagare" eller ens "mindre studiemotiverade" än någon annan, utan det är bara barn som är fantastiskt lika alla andra och därför ska de få mycket bra lärare".. eller nåt.

Allt är så vackert så man kan bara börja gråta. Toppa detta med ett par dussin hysteriska kärringar som "inte förstår uppgiften" och undrar "om det verkligen är villkoret för att klara kursen att man måste äga en bandspelare?!" så har du dig en underbar heldagsunderhållning på första parkett. Ett tag där trodde jag att jag skulle dö och började skratta hysteriskt. Det var kanske inte det mognaste jag kunde göra, men det kunde inte hjälpas. Det sprutade skrattattack ur mig för Jonas såg så förtvivlad ut. Bara jag tänker på det nu håller jag på att dö av skratt. Hohoho.

Jag har haft partey för mentorsbarnen och Clovis har varit mer än lovligt nervös. Nu börjar dock saker och ting normalisera sig här hemma så hon har lugnat ner sig lite. Det ska bli skönt att sova ut ordentligt med katten på armen inatt. Kurr.

Nu: borsta tand.

hits