Malmoe

Psyko

Jag har nåt slagt problem idag. Jag har varit alldeles glad och till mig mest hela dagen. Jag undrar ifall det har nåt med att jag har tagit kontroll över mitt blodsocker att göra.. isf är det ju hur jävla grejt som helst.

Idag har jag och Maia roat oss med att cykla till Malmoe och sen tillbaka igen. Det var skitmysigt att cykla i solen. Jag vet inte varför jag var så lyckligt lottad, Maia hade det ganska tungt och svalde/spottade flugor med jämna mellanrum medans jag cyklade lugnt och fint och hade det så skönt så 8)
Väl i Malmoe cyklade vi på Perre och Thomas på gågatan och med dessa avgick vi sedan till Glassfabriken där jag intog Nutello, Cocos och Citronsorbet. Excellent.

Jag har blivit tvungen att utforska min ganska så utmärglade cd-samling eftersom min dator till 2/3 är död eller döende och jag inte kan spela musik på den. Jag tror inte att jag har köpt en cd-skiva det här seklet så det är ganska mystiska skivor jag har. Men några är finfina 8)

Det har åskat och regnat i vanlig ordning här i krokarna, men bara när jag varit inne och legat platt på min rygg. Det var trevligt. Kanske inte det där med att ligga platt på rygg - det lät lite vulgärt, men att vara inomhus när det megaregnar är alltid fint.

Hm.. det mörknar fortare nuförtiden. Klockan är halv 10 och nu är det nästan natta här utanför. Strange. Nåväl. Då kan man göra mystiska saker som att sova och kanske klippa tånaglarna.

Vem har namnsdag idag egentligen?

Mer psyko


Morfar

Morfar

Jag saknar min morfar. Jag satt och lyssnade på musik nu och började störtgråta helt plötsligt. Låten handlar om en kvinna som blir änka och om hur hon lever utan sin make. Min mormor och min morfar var tillsammans i mer än 70 år och gifta i 69, det är helt vansinnigt - man kan inte ens tänka sig vad mormor tänker nu när han är borta.

Jag trodde att det skulle gå ganska smärtfritt när morföräldrarna gick bort eftersom de var så gamla, men fan heller. Snart är det två månader och jag gråter fortfarande skitofta och drömmer om honom nästan varje natt.

Jag minns vad vi sa när vi sågs senast, han klämde på mig lite här och där eftersom han inte såg så bra och antagligen ville se hur jag såg ut, sen kramade han mig och jag sa att han var stickig och han sa gullunge till mig. Han var inte en sån som brukade slänga sånna saker omkring sig, men jag minns att han sa det då och det var sista gången vi sågs.

Han var verkligen helt fantastisk under hela sitt liv och mormor också för den delen. Jag och mormor står ännu närmare varandra och det kommer att göra så himla jävla skitont när hon går bort. Jag känner så med henne.. jag kan inte ens föreställa mig hur det känns, men jag tänker på henne hela tiden och vill bara klappa på henne. Alltid var de tillsammans. Alla födelsedagar, alla jular, alla påskar, alla högtider och allt som fanns. Jag minns för nåt år sedan när jag var där och båda var trötta och låg och sov i deras dubbelsäng, morfar var 90 och mormor några år yngre. De låg i dubbelsängen och höll varandras händer och sov så bredvid varandra.

Han är extremt och genuint sörjd min morfar, väldans mycket för att ha dött vid 93 års ålder. Han var extraordinär.

Pysmys

Helena

Jag saknar min lilla Helenadarling. Vi brukar ju umgås nästan varje dag och nu är hon i Umeå och är så långt långt borta. Snart kommer hon hem iaf och då blir både jag, Maia och pojken Per (se nedan) glada.
Perre


Aaaaah

Om jag bara visste vad jag ska säga, skriva, tänka och göra för att parera detta. Aj aj aj aj aj, nu är det avgjort, jag ska för resten av mitt liv inte utsätta mig för någonting eller någon som kommer närmare än tre replängders avstånd från mig. Gott in Himmeln, mycket ska man tåla innan man dör. Jag har sådan god lust att bara verkligen göra det som ingen tror och sen ändå ha samma inställning till livet.

Bädda sängen

Bädda lite mer säng


Bädda sängen



Alla som har haft att göra med katter samtidigt som de bäddar sängen vet hur trixigt det kan vara. Clovis tycker mycket om sängen. Man kan hoppa och skutta och vara galen och gräva och borra och nora omkring och vara allmänt vansinnig. Hon är så söt min lilla darling.

Jag fick mysig information om att jag ska få en ny granne. Yippi. Hej och hå. Jag har länge nu velat byta min lägenhet och detta kan nog vara motivation nog till att ringa till AFB och höra om ett byte. Är det så himla omöjligt månne? Jag byter ju ner mig? Jag byter ju från en väldigt fin lägenhet med kök (eller nåja) till en mycket mindre lägenhet med pentry. (Ifall jag får de som jag har mitt eye on) Vill, vill, vill, vill, vill flytta härifrån nu. Till dit. Ja.

Dill

Jag har sovit gott som självaste fan inatt. Jag vet iofs inte ifall Fan sover gott.. men det är ett uttryck som förstärker det jag vill ha sagt - jag har sovit gott inatt. Sängen var platt, snorandet var under kontroll, katten var snäll och INGEN RINGDE. Ååh. Det är så skönt när ingen ringer klockan 09.30 på morgonen och undrar ifall de har väckt mig. Varför ringer ni och undrar det jävla stolpskott? Ni kan utgå ifrån att ni kommer att göra det så behöver ni inte ringa och fråga. Ifall det skulle vara så att jag inte blir väckt av telefonen så lovar jag att tala om det för alla jag känner så behöver ni inte gå omkring och undra hela dagen.

Clöv



Nu när jag vaknat har jag dock noterat att jag är så himla segförkyld. Kan den inte ge med sig? Jag har inte lekt i regnet, jag har inte cyklat långa sträckor, jag har inte badat i en vattenspridare och jag har inte ansträngt mig in the slightest. Jävla slem. Mycket ska man behöva stå ut med innan man dör. Haha. 8)

Min darling of all darlings, the light of my life (eller en av dem iaf), Umeås Audrey Hepburn har löst mina ekonomiska problem. Från att ha varit 1500 kr ifrån att kunna betala räkningar har hon ordnat det så att jag har 1000 kr att köpa mat för, utover att räkningarna är betalda. Det är fantastiskt. Fantastiskt I tell you.
Ojoj.

Jag undrar varför jag är så himla tillfreds med allting nu i dagarna. Är det något speciellt med den 20-23 i varje månad? Det verkar så. Jag har inget att gnälla över. Visst det är dåligt väder, men då kan jag tvätta 8) Visst jag är förkyld, men det kommer ju att gå över. Visst jag har ingen omtänksam och förlåtande man vid min sida, men det är hans förlust.
Haha.. lyssna på mig. Jag måste ha ätit för många bananer.

En natt för några nätter sedan drömde jag väldigt verkligt att jag var döende. Det var verkligen läskigt. Jag hade 24 timmar kvar att leva, och om jag gick med på att ligga som en grönsak, eventuellt också 24 till. Det gick nästan hela det första dygnet innan jag insåg att jag kanske inte skulle ta mitt niotimmarspass på jobbet. Vad jag skulle ägna min sista dag åt kunde jag inte heller luska ut. Att åka till Paris föresvävade mig men så kom jag på att det är antagligen inte så spännande där som man skulle kunna tro. Jag kunde för mitt liv inte komma på vad jag ville göra de där sista timmarna i mitt liv. Supa vore inte bra, för då kanske jag drack för mycket och skulle må illa och det vore ju dåligt. Vräka i mig chips kanske, för det är alltid gott. Fast ändå.. i min ensamhet?
Jag vaknade till slut och insåg efter en bra stund att jag faktiskt inte var döende och att det var en dröm. Det var väldigt skönt. Man borde kanske se till att göra mer av de närmsta 24 timmarna, för tänk om de är de sista?

Äh, nu måste jag sluta och ta hand om tvätten. Jag för min del tänker använda rena kläder 56 timmar från denna stund och det ska vara samma rena kläder som jag i detta nu tvättar. Bah.

Gott i själ

Jag har pysslat och lekt och bara längtat egentligen till den stund då jag ska lägga mig i min säng och njuta av att det är mörkt och svalt och kallt och trevligt i mitt sovrum. Det är städat i lägenheten, lakanen är rena, förkylningen ger med sig, jag har inte ont någonstans, jag har ingen tid att passa imorgonbitti och allt är peachy. Idag har jag varit i Malmoe och på Ikea. Det var lite läskigt. Inte Ikea utan Malmoe, för jag fick lov att gå förbi läskiga uteservering där nisse blev död för nån vecka sedan. Det var otäckt. Fast det gick över ganska snabbt. Nästan lika otäckt var det faktum att jag inte hade en endaste jävla spänn att spendera på Ikea och i Malmö. Det var 50% på massor av alla klädaffärerna som jag är kär i, men icke. Inte ens då det fanns en massa bra parteylinnen på Gina Tricot för 60, 70, 80 och 90 spänn köpte jag något. Det var DUKTIGT. Något annat som är ganska duktigt av mig är att jag mår rätt så prima. Jag är lugn och harmonisk och har lagt en jävla massa hjärnspöken på hyllan den senaste tiden. Jag hoppas att det inte är tillfälligt.. det känns inte så på något sätt. Jag ska bara luta mig tillbaka och se vad som händer/göra så saker händer istället för att dag som natt fundera och analysera och konstatera att jag är fel, ful, dålig, dum, knäpp och värdelös. Det är bara jag som tycker det (hoppas jag) och det är jag som lider mest av det. Angående människor som skulle kunna vara snällare mot mig känns det som om jag inte bryr mig. Däri harmonin i själen tror jag. Jag lever här i min lilla värld och om någon vill hälsa på så varsågod, men jag är helt färdig med att försöka vara god nog åt folk. Jag är god nog åt mig. Iaf idag 8) Natti. Flinflin


Johanna och Mathias

Johanna och Mathias

Här ovan kan man beundra syster och hennes make. Nu måste jag skynda mig ner på stan för att möta Nagaa och sen jobba. GNYL.

En jesusödla

En jesusödla

Kan man html:a i den här dagboken? Jäsiken så coolt isf.. då ska jag för alltid övergå från Luder och hit. Idag ska jag och Maia gå ut. Jag äger 40 kr, det kommer att kosta 40 kr. Sen är mina pengar slut. Tjoho. Jag har inte så mycket att ståta med idag. Jag skulle ha ätit frukost med en kompis men det blev att jag låg och var nästan sovande istället. Dåligt av mig. Men jaja. Bröllopet som jag var på i lördags (min systers) var storartat. Jag sjöng, bröder grät, far höll ett jättefint tal, Johanna (syster) var så fin att hälften kunde vara nog. Hur kul som helst. Jag ångrar bara lite att jag åkte hem istället för att gå på efterfesten.. men jaja. Nu är det gjort. Nu ska jag äta lunch. Hejsvej.

anekdotfjåt?

Varför måste föräldrarna spara plasten på datorn? Man kan ju inte slappna av med en krullig bit plast under handleden. Nu klippte jag bort den. Hahaha 8)

 

Idag har jag och far varit i Halmstad och handlat på Rusta, på Skrea och solat tills jag bokstavligt talat trodde att jag skulle kräkas och sen i Varberg för att kolla in festlokalen som syster och blivande make har hyrt till bröllopet på lördag. Det var livat som fan och väldigt fint. Vi får se hur kul jag kommer att få.. jag har äntligen laddat ner program och sånt så vi får se när jag ska göra saker och vad för saker som jag ska göra..

Jag försökte mig på att skriva ett tal igårkväll men det gick skitdåligt. Jag kom fram till yada yada, fint att se så många här och yada yada, några saknas, yada, men sen skulle jag ju komma med anekdoter och det stod still som självaste fan i huvudet på mig. Anekdoter? Eeh.. ja, hon har gjort många mål? Hon är värdelös på att bygga solstolar, hon tyckte att det var skitkul att kasta glaskulor i huvudet på mig när vi var små för jag var så söt när jag började gråta. Vi brukade göra en nyårshow varje år där vi skrev en låt som vi sjöng inför kameran och sen hade vi några klassikervisor som vi sjöng och dramatiserade med utklädnad och grejer. Mycket fint.

Fast fan.. nåt som hon gjort som man verkligen garvar läppen åt sig när man tänker på? Det måste jag verkligen fundera på...

 

Det är så jävla varmt här vid fönstret.. måste nog gå och kyla av mig lite. Hejsvej.


nosat

Nu har jag nosat omkring lite här och upptäckt att det var en ganska vacker sida. Jag ska nog ta och byta mitt luder mot detta eftersom man där är så himla bluä.

Jag är i Falkenberg nu.. imorgon ska jag och far till Halmstad och kolla på grejer. Innan dess ska jag sova jävligt gott i källaren. Jag har flyttat dit ner nu.. mor och far var väldigt mycket emot det. Jag förstår inte riktigt varför.. de kanske tycker att jag är för lite deras bäbis när jag inte bor mitt i huset. Jag är 23 år gammal.. det är ungefär allt jag vill svara på det.

Nu skriver jag på deras laptop och på ett tangentbord som inte är ergonomiskt och därför inte riktigt min bästa vän. Speciellt inte nu när jag håller på att spara ut mina naglar inför min systers bröllop på lördag. Tjoho. Jag ska till frisören 09.00 på lördagmorgon och sen ska jag vara ombytt och uppiffad all day.. rätt coolt 8)

Nej, jag får uppdatera mer här sen. Jag är inte 100% på alla funktioner men de jag uppskattar mest är

1. att kunna se vem som har läst

2. att kunna uppdatera genom mobil

Kan man göra det här?

Tjarå.


blogg...

Blogg har jag egentligen lite emot.. för det har hetat reload under förra seklet och då hade jag ganska flitigt sådant. Detta är en gammal fluga under nytt namn. Men visst. Hej hej.


hits